Foto Magia | The Magic of Christmas - sedinta foto de Craciun

The Magic of Christmas - sedinta foto de Craciun

October 18, 2017  •  Leave a Comment

Make it a December to remember! 

Sedinta foto de CraciunSedinta foto de Craciun

Sedinta foto de CraciunSedinta foto de Craciun

          Se apropie acea perioada mult asteptata din an, Craciunul! Este perioada cand pregatim si decoram bradul. Ce e mai frumos si emontionant decat dimineata zilei de Craciun, cand afara e frig si totul inghetat, iar in casa este cald si bine, Mosul a lasat deja darurile mult asteptate sub brad, iar noi ne bucuram de timpul petrecut impreuna cu cei dragi. Perioada in care familiile se reunesc, se bucura de timpul petrecut impreuna si isi daruiesc cele mai frumoase cadouri sau sarbatoresc alaturi de cel mai nou membru al familiei :). Aceste momente trebuie pastrate in timp. E momentul potrivit cand impreuna cu familia, copiii, fratii sau prietenii, poti avea amintiri ce iti vor ramane aproape pentru totdeauna. 
 
Sedinta foto de CraciunSedinta foto de Craciun
          Ca in fiecare an, organizam mult asteptatele mini sedinte foto de Craciun. Anul aceasta am pregatit noi decoruri traditionale, cu semineu, blanite, brazi, ciocolata si multe alte surprize. Va fi un cadru cozy, primitor si perfect pentru a pastra amintiri alaturi de cei dragi. 
          Anul acesta datele sedintelor foto sunt:

18 - 19 noiembrie

25 - 26 noiembrie

  2 - 3 decembrie

  9 - 10 decembrie

Sedinta foto de CraciunSedinta foto de Craciun

          Pretul unei mini - sedinte foto este de 400 lei si include:

galerie online
10 fotografii digitale 
3 printuri 13x18 

Pentru frati se achita o taxa de 50 lei, numarul fotografiilor si timpul alocat fiind mai mare.

   De asemenea daca doriti sa aveti amintiri cu alti membri ai familiei ( bunici, matusi, prieteni, etc.) va rugam sa specificati acest lucru, deoarece timpul alocat sesiunii se mareste, iar numarul fotografiilor este mai mare. Taxa pentru fiecare membru in plus este de 50 lei.

 Confirmarea rezervarii se face in urma achitarii unui avans. 

De asemenea daca doresti sa faci un cadou deosebit, poti oferi "Amintiri in dar". Avem disponibile un numar limitat de gift card-uri, ce pot fi oferite celor dragi. 

Sedinta foto de CraciunSedinta foto de Craciun Sedinta foto de CraciunSedinta foto de Craciun

Programarea se poate face prin email la contact@foto-magia.ro sau telefonic la 0740.066.276. In urma confirmarii rezervarii vei primi un ghid de informare al desfasurarii sedintelor foto de Craciun, ghid ce include tips & tricks despre decor, vestimentatie, studio, recuzita, etc. 

Sedinta foto de CraciunSedinta foto de Craciun Sedinta foto de CraciunSedinta foto de Craciun Sedinta foto de CraciunSedinta foto de Craciun Sedinta foto de CraciunSedinta foto de Craciun Sedinta foto de CraciunSedinta foto de Craciun

 

*aceste sedinte foto au o durata de aproximativ 30 minute si se desfasoara in studioul Foto Magia. Va rugam sa luati in considerare ca locurile sunt limitate. 

 You guys, get ready for some Christmas joy! 


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June July (1) August (4) September (1) October (1) November December
January February March (1) April May June July August September October November December